Najpopularniejsze u Bystrego

Karkówka staropolska

Karkówka wieprzowa surowa, połączona z przyprawami, owinięta w folię celulozową, sznurowana, przeznaczona do celów kulinarnych. Spożywać po obróbce termicznej. Produkt sprzedawany sezonowo (okres świąteczny).

Leberka Mistrza Andrzeja

Konserwa pasteryzowana. Produkt podrobowy o jednolitej strukturze, smarowny. Widoczne cząstki użytych przypraw które wpływają na jej wyjątkowy smak i tradycyjność. Produkt w słoiku. Gramatura: 180g.

Smalec domowy z cebulką / smalec domowy z cebulką mini

Wyrób tłuszczowy rozlewany w aluminiowe foremki. Na powierzchni barwa równomierna właściwa dla tłuszczu. Barwa od kremowej do jasnobrązowej. Smalec pakowany w technologii VAC. 1 VAC (1 szt.) ok. 1,7kg/ ok. 0,25kg

Schab staropolski

Schab wieprzowy, surowy, połączony z wyrazistą w smaku marynatą, zawinię- ty w folię celulozową, sznurowany, prze- znaczony do celów kulinarnych. Idealny na świąteczny stół. Spożywać po obrób- ce termicznej. Produkt sprzedawany sezonowo (okres świąteczny).

Flaczki wieprzowo-wołowe

Produkt przeznaczony do spożycia po obróbce termicznej. Produkt wołowo wieprzowy, w osłonce niejadalnej. Widoczne pod osłonką kawałki żołądków wołowych, mięsa oraz warzyw. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw głównie majeranku i pieprzu. LUZ (1 szt.) ok. 1,0kg

Boczek rolowany

Wyrób niewędzony parzony uformowany w nieregularny walec, sznurowany. Powierzchnia oprószona przyprawami (m.in. pieprzem i czosnkiem). Wyrób krajalny. Produkt pakowany VAC. 1 VAC (1 szt.) ok. 0,9-1,0kg

Kiełbasa mistrza Andrzeja

Konserwa pasteryzowana. Kiełbasa wyprodukowana z wysokiej jakości mięsa wieprzowo-wołowego z wyraźną nutą naturalnych przypraw, głównie majeranku, zamknięta w słoiku. Farsz otoczony galaretą. Produkt bez substancji konserwujących. Gramatura: 180 g.

Smalec wieprzowy

Batony nadziewane w osłonki sztuczne o masie ok. 0,5 kg. Konsystencja smarowna. Smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników.

Smalec wieprzowy czysty

Batony nadziewane w osłonki sztuczne o masie ok. 0,5 kg. Na powierzchni barwa równomierna właściwa dla tłuszczu. Konsystencja smarowna. Smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników.

Galart domowy wieprzowy

Tradycyjny wyrób garmażeryjny przygotowywany z gotowanych golonek i stópek wieprzowych z dodatkiem włoszczyzny, liścia laurowego, ziela angielskiego. Wyrób sprzedawany z plastikowych pojemnikach. Na dnie pojemnika widoczny groszek konserwowy z marchewką, na górze warstwa galarety z mięsem.

Fasolka po bretońsku

Produkt garmażeryjny uformowany w baton, w bezbarwnej sztucznej osłonce. Przeznaczony do spożycia po obróbce termicznej. Wędzona kiełbasa wieprzowa, wysokiej jakości biała fasola zatopiona w aromatycznym sosie pomidorowym z naturalnymi przyprawami.

Pozostałe produkty

W naszej ofercie pozostałych produktów znajdziesz wyjątkowe specjały, które łączą tradycyjny smak z najwyższą jakością. Smalczyki z cebulką, Leberka Mistrza Andrzeja w słoikach czy karkówka i schab staropolski w bogatych marynatach to tylko niektóre z propozycji, idealne zarówno na co dzień, jak i na świąteczny stół. Oferujemy także tradycyjne flaczki wieprzowo-wołowe oraz delikatny boczek rolowany oprószony aromatycznymi przyprawami. Każdy z tych produktów wyróżnia się starannym przygotowaniem i wyjątkowym smakiem, który docenią nawet najbardziej wymagający klienci.