Najpopularniejsze u Bystrego

Karkówka staropolska
Karkówka wieprzowa surowa, połączona z
przyprawami, owinięta w folię celulozową,
sznurowana, przeznaczona do celów
kulinarnych. Spożywać po obróbce
termicznej. Produkt sprzedawany
sezonowo (okres świąteczny).

Leberka Mistrza Andrzeja
Konserwa pasteryzowana. Produkt
podrobowy o jednolitej strukturze,
smarowny. Widoczne cząstki użytych
przypraw które wpływają na jej wyjątkowy
smak i tradycyjność. Produkt w słoiku.
Gramatura: 180g.

Smalec domowy z cebulką / smalec domowy z cebulką mini
Wyrób tłuszczowy rozlewany
w aluminiowe foremki. Na powierzchni
barwa równomierna właściwa dla tłuszczu.
Barwa od kremowej do jasnobrązowej.
Smalec pakowany
w technologii VAC.
1 VAC (1 szt.) ok. 1,7kg/ ok. 0,25kg

Schab staropolski
Schab wieprzowy, surowy, połączony
z wyrazistą w smaku marynatą, zawinię- ty
w folię celulozową, sznurowany, prze-
znaczony do celów kulinarnych. Idealny na
świąteczny stół. Spożywać po obrób- ce
termicznej. Produkt sprzedawany sezonowo
(okres świąteczny).

Flaczki wieprzowo-wołowe
Produkt przeznaczony do spożycia po
obróbce termicznej. Produkt wołowo
wieprzowy, w osłonce niejadalnej.
Widoczne pod osłonką kawałki żołądków
wołowych, mięsa oraz warzyw.
Wyczuwalny smak i zapach użytych
przypraw głównie majeranku
i pieprzu.
LUZ (1 szt.) ok. 1,0kg

Boczek rolowany
Wyrób niewędzony parzony uformowany w
nieregularny walec, sznurowany.
Powierzchnia oprószona przyprawami
(m.in. pieprzem i czosnkiem). Wyrób
krajalny. Produkt pakowany VAC.
1 VAC (1 szt.) ok. 0,9-1,0kg

Kiełbasa mistrza Andrzeja
Konserwa pasteryzowana. Kiełbasa wyprodukowana z wysokiej jakości mięsa wieprzowo-wołowego z wyraźną nutą naturalnych przypraw, głównie majeranku, zamknięta w słoiku. Farsz otoczony galaretą.
Produkt bez substancji konserwujących.
Gramatura: 180 g.

Smalec wieprzowy
Batony nadziewane w osłonki sztuczne
o masie ok. 0,5 kg. Konsystencja smarowna. Smak i zapach charakterystyczny dla
użytych składników.

Smalec wieprzowy czysty
Batony nadziewane w osłonki sztuczne
o masie ok. 0,5 kg. Na powierzchni barwa
równomierna właściwa dla tłuszczu. Konsystencja smarowna. Smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników.

Galart domowy wieprzowy
Tradycyjny wyrób garmażeryjny przygotowywany z gotowanych golonek i stópek
wieprzowych z dodatkiem włoszczyzny,
liścia laurowego, ziela angielskiego. Wyrób
sprzedawany z plastikowych pojemnikach.
Na dnie pojemnika widoczny groszek konserwowy z marchewką, na górze warstwa
galarety z mięsem.

Fasolka po bretońsku
Produkt garmażeryjny uformowany w baton, w bezbarwnej sztucznej osłonce. Przeznaczony do spożycia po obróbce termicznej. Wędzona kiełbasa wieprzowa, wysokiej jakości biała fasola zatopiona w aromatycznym sosie pomidorowym z naturalnymi
przyprawami.

Pozostałe produkty
W naszej ofercie pozostałych produktów znajdziesz wyjątkowe specjały, które łączą tradycyjny smak z najwyższą jakością. Smalczyki z cebulką, Leberka Mistrza Andrzeja w słoikach czy karkówka i schab staropolski w bogatych marynatach to tylko niektóre z propozycji, idealne zarówno na co dzień, jak i na świąteczny stół. Oferujemy także tradycyjne flaczki wieprzowo-wołowe oraz delikatny boczek rolowany oprószony aromatycznymi przyprawami. Każdy z tych produktów wyróżnia się starannym przygotowaniem i wyjątkowym smakiem, który docenią nawet najbardziej wymagający klienci.