Wyroby wędliniarskie Mistrza Andrzeja to seria produktów o nazwie zastrzeżonej, która nawiązuje do imienia założyciela Zakładów Mięsnych „BYSTRY” oraz odnosi się do Jego wieloletniego doświadczenia i wiedzy rzeźnika-wędliniarza. Grupa składająca się z wędlin zarówno surowych, podsuszanych, podrobowych, jak i surowych dojrzewających cechuje się doskonałym smakiem, aromatem oraz wyglądem. Produkty wytwarzane z surowca mięsnego pochodzącego tylko i wyłącznie z chowu własnego zgodnie z praktyką „od pola do stołu”.
Wśród wyrobów znajduje się nagrodzona złotym medalem w maju 2019 r. podczas targów IFFA we Frankfurcie (międzynarodowe targi organizowane przez Cech Rzeźników Niemieckich) Szynka dojrzewająca Mistrza Andrzeja.
Wśród wyrobów znajduje się nagrodzona złotym medalem w maju 2019 r. podczas targów IFFA we Frankfurcie (międzynarodowe targi organizowane przez Cech Rzeźników Niemieckich) Szynka dojrzewająca Mistrza Andrzeja.