SERIA MISTRZA ANDRZEJA
Wyroby wędliniarskie Mistrza Andrzeja to seria produktów o nazwie zastrzeżonej, która nawiązuje do imienia założyciela Zakładów Mięsnych „BYSTRY” oraz odnosi się do Jego wieloletniego doświadczenia i wiedzy rzeźnika-wędliniarza. Grupa składająca się z wędlin zarówno surowych, podsuszanych, podrobowych, jak i surowych dojrzewających cechuje się doskonałym smakiem, aromatem oraz wyglądem. Produkty wytwarzane z surowca mięsnego pochodzącego tylko i wyłącznie z chowu własnego zgodnie z praktyką „od pola do stołu”.
Wśród wyrobów znajduje się nagrodzona złotym medalem w maju 2019 r. podczas targów IFFA we Frankfurcie (międzynarodowe targi organizowane przez Cech Rzeźników Niemieckich) Szynka dojrzewająca Mistrza Andrzeja.
Wśród wyrobów znajduje się nagrodzona złotym medalem w maju 2019 r. podczas targów IFFA we Frankfurcie (międzynarodowe targi organizowane przez Cech Rzeźników Niemieckich) Szynka dojrzewająca Mistrza Andrzeja.
POLECANE PRODUKTY MISTRZA ANDRZEJA
Wyrób wieprzowy wędzony, parzony, suszony,
Wyrób parzony niewędzony wieprzowo-wołowy o wyczuwalnym aromacie czosnku i majeranku, doskonały do spożywania na gorąco,
Kiełbaski wieprzowe podsuszane o małej średnicy. Uformowane w charakterystyczny pęczek.
Kiełbasa parzona wieprzowa w formie ślimaka, posiadająca na wierzchniej stronie warstwę posypki grillowej
Pieczony wyrób podrobowy
Wędzona, parzona szynka wieprzowa o ciemnej powierzchni, charakterystycznym sznurowaniu i wyraźnym aromacie
Wieprzowo-wołowy wyrób garmażeryjny przygotowywany z żołądków wieprzowych i wołowych, włoszczyzny oraz mięsa wołowego.
Wyrób wieprzowy wędzony, parzony, suszony. Metka wieprzowa surowa o wyrazistym czerwonym kolorze, wytwarzana z szynki.
Zakłady mięsne “Bystry” Sp. z o.o. Sp. k.
Strzelecka 2
62-020 Swarzędz
KRS 0000372815
NIP 7773194990
REGON 301623691